DUYURULAR
Çok Disiplinli Tasarım Projesi Dersi Proje Pazarı ve Yarışması Hk. Tüm Duyurular
28 ARA
Sevgili öğrenciler,

Çok Disiplinli Tasarım Projesi dersinin Proje Pazarı 19 Ocak 2022, Çarşamba günü (2. Final Haftası) 09:00-12:00 arasında, Fakültemiz Konferans Salonu önünde, Kontrol ve Otomasyon Müh. ve Elektronik ve Hab. Müh. Bölümü koridorlarındaki boş alanlarda yapılacaktır. Gruplar bu alanlarda projelerini sergileyecektir. Tüm grupların proje pazarına proje çıktılarıyla katılması zorunludur. Proje pazarına katılmayan gruplar, Çok Disiplinli Tasarım Projesi dersinden başarısız olacaktır.

Ayrıca;

Her yıl Çok Disiplinli Tasarım Proje Yarışması düzenlenmektedir. Bu yarışmaya isteyen gruplar katılmaktadır. Proje Yarışması'na katılacak proje gruplarının 5 Ocak 2021, Çarşamba gününe kadar danışman öğretim üyeleriyle iletişime geçmesini rica ederiz.

Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanlığı