Staj İşlemleri Hk.

Sevgili öğrenciler,

1. SGK'dan yapılan bilgilendirme doğrultusunda Yabancı Uyruklu öğrencilerin 30 gün içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumuna bildirim yapma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu sebeple yabancı uyruklu öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları staj belgelerine ekleyerek kendilerinin elden staj ofisine başvurmaları ve oradan yapılacak yönlendirmeyle SGK 'ya gitmeleri gerekecektir.

-Yabancı Uyruklu Öğrenci Staj SGK Tutanağı

-Yabancı Uyruklu Öğrenci Staj SGK Taahhütnamesi

-SGK Kronik Hastalık Listesi

2. Yüz yüze eğitime başlandığından öğrencilerin işleme alınmış olan staj evrakları e-posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerimizin staj ofisinden teslim almaları gerekmektedir.

3. Staja başlama tarihinden en az 10 gün önce Bölüm Staj Komisyonu onayı alındıktan sonra SGK girişi yapılmak üzere belgeler eksiksizce Fakülte Staj Ofisi'ne teslim edilmelidir. Fakülteye 10 günün aşağısında evrak kabulü yapılmamaktadır. (Önemli not: İmza ve onay süreçlerinde yaşanabilecek gecikmeleri göz önüne alınarak belgelerin en az 12 gün önceden bölüme teslim edilmesi tavsiye olunur.)

Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanlığı